Tovább gyengült a forint csütörtökön is. Az új történelmi mélypont a 359,68-es szint az euróval szemben. A magyar fizetőeszköz a euró/forint keresztárfolyam grafikonja alapján folyamatosan gyengül, hamarosan 360 forint is lehet egy euró.

A hét minden napján megdőlt a korábbi történelmi mélypont. Hétfőn 347, kedden 348, szerdán már 355 forint fölött volt az euró ára

Orbán Viktor miniszterelnök bejelentése a gazdaságvédelmi intézkedésekről különösen felgyorsította a folyamatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!