Kínai partnerein keresztül lekötött több száz darab lélegeztetőgép, illetve több millió darab védőmaszk gyártására alkalmas gyártói kapacitást az Ott-One - tájékoztatta a tőzsdei cég a befektetőket.E termékek mindegyike európai tanúsítványokkal és engedélyekkel rendelkezik, és megfelel a szigorú minőségi elvárásoknak is.

A szóban forgó több száz lélegeztetőgép, valamint a hozzájuk tartozó kiegészítők (légzőkörök, monitor rendszerek, gyógyszeradagolók stb.) és a több millió védőmaszk megvásárlására csütörtökön az Állami Egészségügyi Ellátó Központ szerződést írt alá a társasággal.

A szerződés értéke nettó 7,7 milliárd forint, 100 százalékos előleg fizetése mellett. A lélegeztetőgépeket, kiegészítő berendezéseket és a védőmaszkokat 2020. május végéig gyártják le a Kínai Népköztársaságban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!