Negyed 12 után a BUX már közel 10 pontos veszteséggel 7 911 ponton állt, alapvetően a Richter esésének betudhatóan. A tegnap lendületes drágulást felmutató gyógyszergyári papír 200 forinttal, azaz közel másfél százalékkal 14 ezer forintra esett, miközben az OTP stagnált, a Mol 15, a Matáv pedig 3 forinttal erősödött. Az IEB száguld, több mint 3 százalékos drágulással 1 539 forinton kereskednek a bankpapírral.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!