Korrekció a csúcsok alatt

Ma megpihenhet a BUX, túl gyors volt az emelkedés a nemzetközi piacokhoz képest.
NAPI, 2010. március 11. csütörtök, 08:54
Fotó:

Tegnap kicsit előreszaladtunk, így kisebb konszolidáció kell a BÉT-en  vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője. Komoly vevők voltak minden papírban, azok még nem fognak leállni, csak kicsit lenyugszanak. A BUX száz pont köüli mínuszban tartózkodhat, majd fél háromkor munkaerőpiaci adatok érkeznek Amerikában, ami újabb támpontot adhat.
A Mol és az OTP nagyon közel van a korábbi csúcsához és így a BUX is. Lemaradó a Richter, nála az Egis is közelebb van  acsúcshoz.
Általában sokan nézik, hogy az új csúcsban hány papír vesz részt, mert annál gyengébb a trend, minél kevesebb részvény haladja meg korábbi csúcsát.

Egyelőre a Nasdaq indexben sok részvény ütött új csúcsot, vagyis nem most kell shortolni - fogalmazott Káplár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK