Korrekció az állampapírpiacon

Zömében emelkedtek a referenciahozamok az állampapírok másodpiacán csütörtökön.
NAPI, 2009. augusztus 6. csütörtök, 15:16
Fotó:

Mindössze a két legrövidebb futamidő esetében maradtak változatlanul 7,95 százalékon a hozamok. A tizenkét hónapos benchmark 5 bázisponttal 7,90 százalékra emelkedett, de továbbra is ez a legalacsonyabb hozam a bankközi piacon. Éven túl a referenciaátlag 7-11 bázisponttal került feljebb, így itt 8,20-8,51 százalékos benchmarkok vannak érvényben - derül ki az ÁKK tájékoztatójából.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK