A vezető mutató negyed órával a nyitás után negyed százalékkal csökkent, s 21 891 ponton állt. Az OTP részvények árfolyama 9 forinttal csúszott lejjebb, 5221 forintra, a Mol 21 235 forinton stagnált. A Magyar Telekom 2 forinttal lett olcsóbb, 546 forinton születnek rá kötések. A Richter fél százalékkal, 42 600 forintra csúszott, az Egis árfolyama 20 200 forinton toporog.

Nagyot ugrott a Genesis jegyzése, a cég részvényei 18 százalékkal, 250 forintra ugrottak, a vesztes eddig a 8 százalékkal, 240 forintra eső Csepel részvények voltak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!