Korrekciós hangulatban Budapest

A tegnapi amerikai esés rányomja bélyegét a pénteki kereskedésre a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2012. június 22. péntek, 11:06
Fotó: Napi.hu

A BUX index tizenegy órakor 0,6 százalékos csökkenést követően 17 391 ponton járt. Az OTP vezeti a korrekciót a bankpapír árfolyama 1,7 százalékkal csökken, 3622 forintra. A Mol 16 300 forinton stagnál, a Magyar Telekom árfolyama 0,4 százalékkal csökken, 454 forintra. A Richter a Molhoz hasonlóan stagnál, 36 500 forinton születtek rá az utolsó kötések, az Egis 14 500 forinton toporog.

Egy százalékkal, 739 forintra drágult a Rába.

A forgalom szinte kizárólag az OTP részvényekre korlátozódik, a bankpapírból valamivel több, mint 2,7 milliárdnyi cserélt eddig gazdát.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK