Korrekcióval kezdett New York

A keddi zuhanást követően erősödéssel rajtoltak a tengerentúli részvényindexek.
NAPI Online, 2009. február 11. szerda, 16:06
Fotó:

A banki mentőcsomaggal kapcsolatos aggodalmak nyomán bekövetkezett 4-5 százalékos keddi zuhanást követően erősödéssel kezdtek szerdán a vezető New York-i részvényindexek. Az első fél óra elteltével a mutatók 1 százalék körüli plusznál tartottak. A feltámadást az előző napon a földbe döngölt bankpapírok vezették: a Citigroup 6,3, a Bank of America 9,5, a JP Morgan Chase 5 százalékkal drágult a tőzsdenap elején.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK