Az ING Bank üzletkötője arra számít, hogy a hosszú hazai hétvége miatt - Londonban hétfőn is lesz kereskedés - többen, elsősorban a hazai szereplők zárhatják pozícióikat. Geszti Pál ugyanakkor nem vár jelentős elmozdulást, szerinte az euró kurzusa a nap folyamán 262,50-264,50 között alakulhat. Dollárfronton sem várhatók különösebb izgalmak, amerikai makroadat ugyanis ma nem lát napvilágot, így az euró legfeljebb 1,2650-ig kúszhat fel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!