A BUX fél százalék pluszban nyithat a külföldi mozgások alapján, miután Amerika végül visszakapaszkodott és a határidős indexek is pluszban vannak - vélekedett Péter János a KBC üzletkötője. A mérsékelt optimizmust az Alcoa vártnál kisebb veszteségről szóló, piaczárás után közzétett gyorsjelentése alapozta meg.

A hazai piacon tegnap a Mol jól tartotta magát, sőt az egész piac, csak az OTP technikai korlát áttörése volt a sztori.
 
Az OTP vezetésének nyilatkozata arról, hogy tartani tudja idei célját támogatólag hathat a tegnapi pánikhelyzet után - vélekedett az üzletkötő. Technikai és fundamentális érvek  csapnak ma össze a bankpapír piacán. Technikailag elvileg mehetünk lefelé, mert alázárt a 3300-as támasznak, de ma belefér egy korrekció is fölfelé anélkül, hogy sérülne a technikai koncepció.

Ma is lesznek amerikai makroadakok, ami megmozgathatja a piacot, addig semmittevés várható kis emelkedéssel az üzletkötő szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!