Az autó- és más exportőrök papírjai estek, jól szerepeltek viszont a közlekedési vállalatok, és a gyógyszergyártók. Az első számú gyógyszergyártó, a Takeda Chemical Industries 1,17 százalékkal vastagodott. Ezzel szemben a legnagyobb autógyár, a Toyota Motor 3,13 százalékot veszített, a Canon pedig 1,95 százalékkal vékonyodott. A Topix csak jelzésszerűen emelkedett, a 0,04 százalékos erősödéssel 1043,66 ponton fejezte be a kereskedést.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!