Kovács Kálmán módosítaná a hírközlési törvényt

Csepeli György szociálpszichológust kinevezték az informatikai és hírközlési minisztérium politikai államtitkárának, a közigazgatási államtitkár Rácz Zsolt. A tárcát vezető Kovács Kálmán sajtótájékoztatóján elmondta, hogy kiemelt feladatként kezelik az internetellátás fejlesztését, s ennek érdekében a tavaly elfogadott hírközlési törvény többlépcsős módosítását is lehetségesnek tartják.
Diószegi József, 2002. június 3. hétfő, 12:23

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK