A török részvénypiac áll legközelebb a BUX 6,7 százalékos veszteségéhez, 5,7 százalékkal esik az isztambuli index, a lengyelek és az oroszok 3,5 százalékkal jöttek lejjebb.

A nyugat-európai nagy piacok közül a német börze vesztesége alulról közelíti a 3 százalékot, a francia leminősítési pletykák hatására a párizsi CAC-40 nagyobb, 4,5 százalékos mínuszt mutat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!