A cég saját fejlesztésű termékcsaládjával a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság nyilvános közbeszerzési eljárását vette sikerrel - áll a társaság közleményében. A közbeszerzési pályázat alapján összesen mintegy 10 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a nyertes konzorciummal, az összeg azonban 50 százalékkal megemelhető. A nagyvállalati modul nyertesei között van a FreeSoft vezette konzorcium, amelynek tagja még a Synergon Informatika Nyrt, a Bull Magyarország Számítástechnikai Kft., a FreeSoft leány Axis Consulting 2000 Kft., illetve a közös ajánlattevők 10 százalék feletti alvállalkozója, a FreeSoft másik leányvállalata a BankSoft Számítástechnikai Rendszerfejlesztő Kft.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!