Az MTI beszámolója szerint a mintegy 2,7 milliárd forint összértékű, hároméves szerződés keretében az olajtársaság számítástechnikai eszközparkja egy meghatározott részének üzemeltetési feladatait átadja a HP-nek. A megállapodás kiterjed a mintegy háromezer aktív elemből álló informatikai hálózat, illetve 6,8 ezer személyi számítógép és 4,8 ezer nyomtató üzemeltetésére, valamint magába foglalja a Mol 80 szakemberének átvételét is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!