Szeptember eleje óta éles irányváltás jellemző a piacokon, szinte minden szinten átmentek a tőzsdék, nagyon optimistává vált a kép - vélekedett Farkas Róbert a Strategon üzletkötője. De egyúttal nagyon sokat is emelkedtek egyszerre. Ha a devizapárokat nézzük, akkor nem kellene folytatódni az emelkedésnek, ezek továbbra is a kockázatkerülést mutatják.
A BÉT nagyon közel van a tetejéhez, és nagyon heves lesz a lefelé kör. Pénteken rövid idő alatt 4-500 pontot esett a BÉT, egy ehhez hasonló korrekció bármikor bekövetkezhet. Nagy volatilitás, nagy ugrások jellemzik a piacot és lefelé is a BUX-ban a 200 napos mozgóátlagig 22300 pontig nincs ami megállítsa.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!