Közel 61 százalékra nőtt az EdFI Démász-részesedése

A Démász Rt. fix ajánlatos tőzsdei tranzakció keretében megbízást adott 189 979 darab saját részvény értékesítésére - közölte a cég. A megbízás teljesült, az értékesített részvények az Electricité de France International S.A. (EdFI) tulajdonába kerültek. Ezzel, illetve egy korábban lebonyolított 213 969 darabos tranzakcióval az EdFI tulajdoni hányada 60,91 %-ra növekedett a Démász Rt.-ben.
Ádám Viktor, 2001. április 10. kedd, 14:00
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK