Közel egymilliárdos megrendelés Pannonplast-leánynak

A Pannonplast leányvállalata, a Műszaki Műanyagok Rt. 800 millió forintos megrendelést kapott televíziókészülékek különböző műanyag részegységeinek gyártására - jelentette be a társaság.
Madarász János, 2005. május 19. csütörtök, 07:59
Fotó:

A bejelentés szerint a megrendelő a műanyagipari társaság egyik már meglévő, kiemelt vevője. Az új termékek jelentősen javítják a PMM Rt. termékportfoliójának korszerűségét. A megrendelés hatására az év második felében a székesfehérvári üzem átlagos kapacitáskihasználtsága meghaladja majd a 60 százalékot. A megrendelésből származó additív árbevétel pedig az idei évben elérheti a 800 millió forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK