Közel harmincmilliós nyereséget termelt a Humet

A költségeket jelentősen meghaladó mértékben növekvő árbevétel jellemezte a Humetet az idei év első felében, a társaság első féléves eredménye az előző év azonos időszakában megtermelt 6,4 millió forintról 27 millió forintra emelkedett.
NAPI Online, 2006. augusztus 14. hétfő, 10:49
Fotó:

Az árbevétel 35 millió forintról 86 millió forintra nőtt, miközben a költségek kisebb mértékben emelkedett. A Humet vételi ajánlatot tett a Pharmanutrients Botanical Corp. többségi részvénycsomagját birtokló tulajdonosának részvények megvásárlására és cseréjére. Az ajánlatot a PBC nagytulajdonosa elfogadta. A Humet ezzel a befektetésével a legfontosabbnak tartott észak amerikai piacon saját bázist épít ki.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK