Közelebb lép a Magyar Telekom a főtulajdonoshoz

A Magyar Telekom bejelenti, hogy a Magyar Telekom és a Deutsche Telekom integrálja a nemzetközi nagykereskedelmi hangforgalmi tevékenységeit a Deutsche Telekom felelőssége alatt 2008. január 1-től.
NAPI Online, 2007. december 3. hétfő, 15:46
Fotó:

A megállapodás alapján 2008. január 1-től a Deutsche Telekom lesz a Magyar Telekom kizárólagos nemzetközi nagykereskedelmi hangszolgáltató partnere. Az integráció a forgalmi, kereskedelmi, és a technikai routing tevékenységeket egyaránt magába foglalja, továbbá elősegíti a hálózatok optimalizációját és a kapcsolóközpontok összevonását.

Bár a nemzetközi hangforgalmi tevékenység összevonása a tranzitforgalom részbeni csökkenésével jár a Magyar Telekom számára, az alacsonyabb hálózati -, csatlakoztatási - és személyjellegű költségek a hatékonyság további növelését szolgálják.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK