Az eurót a kedd esti 312,12 forint után nyolc óra előtt 312,10 forinton jegyezték a bankközi piacon. Az euróval szemben a forint árfolyama közel fél éves mélyponton tartózkodik. Az eurót legutóbb az idén április végén jegyezték 312 forint felett - írja az MTI.

A dollárt a kedd esti 265,49 forint után 265,24 forinton, a svájci frankot 272,72 forint után 272,76 forinton jegyezték szerda reggel a bankközi piacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!