Közepes forgalom a másodlagos állampapírpiacon

Közepes forgalom mellett jobbára felfelé mozdultak ma a referenciahozamok a másodlagos állampapírpiacon - derül ki az Államadósság Kezelő Központ tájékoztatójából.
Ádám Viktor, 2002. június 13. csütörtök, 16:54

Elsősorban az éven túli, pontosabban az 3 és 5 éves futamidőben volt jelentősebbnek nevezhető, 5, illetve 13 bázispontos elmozdulás, az utóbbi a vártnál magasabb aukciós eredménynek köszönhető. A rövidebb futamidőkön a háromhónapos DKJ-k benchmarkja 3 bázisponttal emelkedett, az egyéveseké hasonlé mértékben csökkent, míg a távoli végeken 1-2 bázispontos növekedés történt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK