Közgyűléssel mentik meg a Csepelt?

A Csepel Holding menedzsmentje november 8-ra rendkívüli közgyűlést hívott össze, amelyen az alaptőke jövő év végi 500 millió forinttal történő emeléséről dönthetnek majd a részvényesek.
NAPI Online, 2007. október 9. kedd, 08:24
Fotó:

A lépésre azért lenne szükség, mert a cég így el tudná kerülni, hogy az adóhivatal egy közel 40 millió forintos tartozás miatt november 9-én elárverezze a cég kezében lévő Csepel Excel Kft. közel 100 százalékos üzletrészét - írja a Napi Gazdaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK