A közzétett jelentés szerint a Set Group Nyrt. a hidrogén ipari méretű tárolásának kifejlesztésével, és hidrogén akkumulátor megvalósításával foglalkozó cég, részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) T kategóriájában kereskednek.

A cég 2010-es megalakulása óta veszteséges, az új menedzsment becslése szerint a következő években nyereség várható, mert elkezdték a teljes átalakulást követő strukturális fejlesztéseket. Ennek első lépése, hogy rendezték korábbi adósságaikat, így a BÉT Zrt. megszüntette a társasággal szemben alkalmazott szankcióit, január 16-tól a társaság részvényeivel újra szabadon lehet kereskedni.

A társaságnak 2017-ben nem volt árbevétele, az eredménye után nem vallott be társasági adót. Adózás előtti vesztesége 12,178 millió forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!