Ezt a filmet már láttuk . kérdezhetik maguktól a befektetők a szeptember első napjná tapasztalt eladási hullám láttán az amerikai részvénypiacon. Az S&P 500-as index 17 pontos, a Dow Jones Ipari Átlag közel 150 pontos esést mutat helyi idő szerint délben New Yorkban. Az eladási hullám, amely az előbbi mutatót 1003, utóbbit 9350 pontig vitte le ráadásul kedvező makroadatok közzététele után bontakozott ki a Wall Streeten, mind a folyamatban lévő lakásértékesítések, mind a feldolgozóipari SIM index a vártnál kedvezőbb volt, így a lefelé hullám még baljósabbnak tűnik.

A zuhanást pont az utóbbi hetekben ismét felrángatott pénzügyi részvények vezetik, a pénzügyi szektor alindexe 3,5 százalékkal esik, a légitársaságok is hasonló méretű mínuszban járnak. A New York Stock Exchange-en minden 4 eső részvényre jut egy emelkedő.

Árfolyamok és grafikonok

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!