Soós Csaba, RFV (Regionális Fejlesztési Vállalat) vezérigazgatója a cég részvényeinek bevezetése alkalmából ünnepélyes keretek között nyitotta meg a kereskedést a budapesti részvénypiacon. A társaság jelenleg két magánszemély tulajdonában van, ők ma egy-egy darab szimbolikus jelentőségű részvényt adtak el, valamivel az egy részvényre jutó saját tőke érték felett, darabonként 600 ezer forintos árfolyamon. A tulajdonosok legfeljebb középtávon terveznek tőkebevonást, akkor, ha a külföldön tervezett terjeszkedésük sikeresnek bizonyul. A leginkább és fűtés- és világításkorszerűsítéssel foglalkozó társaság jelenleg főként Romániában lát lehetőségeket, de később térségünk már államában is szeretne piacra lépni.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!