Nem tudta kiheverni a keddi dollárerősödés miatti gyengülését a forint szerdán sem, így továbbra is a 294-es szint fölött forgott az euróval szemben az árfolyam. Magyar vonatkozású hír egyáltalán nem volt, így a nemzetközi hangulat  volt meghatározó. Az amerikai költségvetési plafon megemeléséről szóló szavazás előtt azonban az irányadó euró/dollár keresztárfolyam sem mozgott sokat.

Az 1,33-as értéket néha kicsit felül néha pedig alulmúlta az értéke, de jelentősebb elmozdulás nem volt szerdán estig. Ennek megfelelően a forint is oldalazgatott 293,50 és 295 forint között. A svájci frank árfolyama az 1,24-es értéket lőtte be középárfolyamnak, az elmúlt hetek jelentősebb emelkedését most itt piheni ki az euróval szemben. Így a dollár késő délután közel 222 forintot ért, míg a svájci frank egysége 238,50 forint volt újra.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!