Különösebb ok nélkül eshet az OTP

Két százalékkal készül esni az OTP, de a befektetőknek nehéz dolguk lesz, a bankszektor ugyanis emelkedett Amerikában.
NAPI Online, 2009. február 24. kedd, 08:53
Fotó:

Eséssel kezdődik a kereskedés, különösebb ok nélkül, egyszerűen mert nagyon fontos technikai szinteken estek át az amerikai piacok. Valószínúleg ezt követi le a hazai börze is, azonban a befektetőknek nincs könnyű dolguk: egyrészt az OTP-nek esnie kellene, ha a magyar piac le akarja követni a világot, ugyanakkor a bankpapírok Amerikában emelkedtek, ami pedig az ellenkező irányba hat - mondta Söre Balázs a Buda-Cash üzletkötője.


A Mol tegnap szépen zárt, az olajpapírnál már a pénteki gyorsjelentés kerülhet a figyelem középpontjába.

Nagyon jó gyorsjelentést tett közzé a Magyar Telekom, ráadásul a cég idei várakozásai is pozitívak. A részvény a hozamok fényében nem tekinthető olcsónak, de felülteljesítheti a piacot, feléledhet menekülőpapír funkciója - vélekedett Söre Balázs.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK