Az olajpapír másfél százalékos mínuszban, 22955 forinton áll, a vevők és eladók közötti pillanatnyi erőviszonyok függvényében néha 22800, néha pedig 23300 forinton kereskednek vele. A szereplők egyelőre nem tudják eldönteni, hogy a magyar állam lépése pozitív, vagy negatív a Mol többi részvényese számára.

Az OTP esetében is egyensúlyba kerültek az esés és az emelkedés hívei: a bankpapír egy rövid kirándulást tett reggel 6000 forint alatt, de azóta 6000 és 6070 között ingadozik, egy óra előtt tíz perccel 6025 forint az árfolyama.

Az egyetlen határozottan viselkedő papír a Richter, a gyógyszerrészvény határozottan esik, 35500 forinton is adják, dacára a közelgő osztaléknak és a társaság saját részvény vásárlási megbízásának.

A TVK ma forog utoljára a 82 forintos osztalékszelvénnyel, ami 75 forintos emelkedést generált a vegyipari részvény árfolyamában, 3280 forinton kötöttek rá utoljára.

A Pannergy árfolyama 1,2 százalékkal 873 forintra csökkent, az E-Star viszont 0,6 százalékos emelkedést tud felmutatni, így már csak 20 forinttal van a 11 ezres szint alatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!