A tegnap délutáni lendület nyomán 252 forint alá került az euró árfolyama, és ez a szint megmaradt ma délelőttre is. A közös európai valuta árfolyama 251,40/60 forinton nyitott, s háromnegyed tízkor 251,35/45 forintra módosult. A forgalom (a tegnap délután minirallytól eltekintve) a hét korábbi napjaihoz hasonlóan minimális volt. A dollár árfolyama a nemzetközi mozgásokhoz hasonlóan itthon is gyengült, csütörtök délelőtt 206,60 forint körül mozgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!