A részvénypiac lassan kiheveri a Katrina hurrikán által okozott múlt heti bizonytalan állapotot. A Dow Jones ipari átlag 141,87 pontos növekedéssel 10589,24 ponton zárt. A Nasdaq 1,2 százalékos emelkedéssel 2166,86 ponton fejezte be a kereskedést. Az S&P-500 összes cége jól járt tegnap, az index összességében 2,5 százalékkal emelkedett. Az American Express volt a tegnapi nap nyertese, a cég részvényeinek árfolyama 3,4 százalékkal nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!