Lassan, de biztosan csorgott le a BUX

A BUX közel 1 százalékos eséssel végezett szerdán, a Mol és az OTP viszont ennél is nagyobbat bukott.
NAPI, 2012. március 21. szerda, 17:15
Fotó: Napi.hu

A célárvágással sújtott OTP 1,5 százalékos esés után 3891 forinton állt meg, a Mol pedig 2,3 százalékos értékvesztésében pedig leginkább az olajár-esés játszhatott szerepet. A Magyar Telekom gyakorlatilag stagnált, a két gyógyszergyártó viszont némi emelkedést ért el: a Richter másfél százalékkal 38 600 forintra, az Egis pedig 0,3 százalékkal kereken 15 ezer forintra ment fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK