Lassan erősödne a forint?

Kedd reggel az euró 264,30 forint volt vételi oldalon, csaknem azonos a hétfői késői 264,32forinttal. A svájci frank szemben 211,06 forintnál tartott, 0,04 százalékkal erősebben a hétfő estinél.
NAPI, 2011. május 10. kedd, 08:39
Fotó:

A forint ki van szolgáltatva a nemzetközi hangulatnak, amíg a hét későbbi folyamán meg nem jelennek a legfrissebb inflációs és GDP-adatok, írta elemzők véleményét idézve a Dow Jones hírügynökség kedd reggel. A forint hétfő este 0,06 százalékkal gyengébb, a cseh korona 0,02 százalékkal gyengébb, a lengyel zloty 0,35 százalékkal erősebb volt a péntek estihez képest az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK