A devizapiac forgalma - részben a nyári uborkaszezon, részben talán a piacon tapasztalható bizonytalanság miatt - kifejezetten alacsony volt, így a kereskedést hektikus ármozgások kísérték. Valutánk napközben 6,75–7,53 százalék között ingadozott a sávközéptől számítva. Elemzők szerint a következő napokban nem várható trend kialakulása, az euró jegyzésének alakulására széles sávban, 260–265 forint között születtek jóslatok. A nemzetközi piacokon jelentősen ingadozott a dollár jegyzése az euróval szemben, amit a hazai árfolyamok is követtek, a délutáni 231,15–231,35 forintos dollár mintegy fél forinttal volt olcsóbb a hétfőinél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!