Lassú emelkedés a tőzsdén

A reggeli nekibuzdulást kisebb visszapattanás követte a budapesti parketten, így délben 1,2 százalékkal volt a nyitás szintje fölött az index.
NAPI Online, 2007. december 5. szerda, 12:00
Fotó:

A vezető papírok közül az OTP 1,8 százalékkal, a Mol egy nekiveselkedést követő apró korrekcióval 0,85 százalékkal, míg a Magyar Telekom 0,6 százalékkal áll magasabban a nyitáskori értékénél. A bankpapírok 8 435, az olajpapírok 25 200, míg a telekom papírok 909 forinton forogtak.
A gyógyszerpapírok közül az Egis 0,5, míg a Richter 1,7 százalékkal állt kedvezőbben a nyitáskor mértnél. Az előbbi 19 985, míg az utóbbi 38 400 forinton forgott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK