Leányvállalatot alapított az Est Media

Az Est Media december 21-én 100 százalékos tulajdonosi részvétele mellett megalapította az E.M. Prime Holding Vagyonkezelő Kft.-t - írja a Portfolio.
Szabó Zsuzsanna, 2018. december 27. csütörtök, 10:05
Fotó: Napi.hu

A pénzügyi portál szerint az Est Media csütörtökön bejelentette, hogy a társaság 2018. december 21-én hárommillió forint pénzbeli hozzájárulással, 100 százalékos tulajdonosi részvétele mellett gazdasági társaságot alapított E.M. Prime Holding Vagyonkezelő Kft. cégnév alatt.

Az Est Media a társaságot abból a célból hozta létre, hogy az a tervezett jövőbeli akvizíciós tevékenység holdingcégeként szolgáljon.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK