Lecsillapodtak a portugál kedélyek

Az uniós mentőcsomag-megállapodás megkötése előtti szintre süllyedt kedden a 10 éves portugál államkötvény hozama.
MTI-Eco, 2012. augusztus 21. kedd, 14:13
Fotó: Napi.hu

A 10 éves portugál államkötvény másodpiaci hozama a hétfőihez képest 21 bázisponttal 9,48 százalékra csökkent kedden, ami április 20. óta a legalacsonyabb érték.

Portugália tavaly áprilisban kérelmezte a mentőcsomagot, a megállapodást pedig május 3-án jelentették be hivatalosan.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

SzaszaG, 2012.08.21 14:50

A java még csak most jön, ha enm hajlandóak tovább pénzelni a görögöket spanyolokat. Bár erre kevés esély van, tömik öket rendesen.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html