Megmerevedtek a frontok 10 óra után a Budapesti Értéktőzsdén, a BUX index fél százalék pluszban ragadt, s egy rendkívül szűk sávban ingadozik azóta. Az OTP-t 5270 forinton vásárolták negyed egykor, ez 70 forinttal haladja meg a tegnapi záróértéket. A Mol fél százalék pluszban, 20 605 forintra jött vissza, a Magyar Telekom jegyzése egy százalék emelkedést követően 675 forinton járt.


A Richter közel 500 forinttal esik, 47 180 forintra, az Egis még 22 350 forintos árfolyamával 50 forinttal a tegnapi zárószint felett jár. A kisebb papírok közül 160 milliós forgalomban 4 százalékkal, 945 forintra drágult a Rába, a TVK 2 százalékkal drágult, 3430 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!