Lefagyott Budapest

A jelek szerint nyaralnak a befektetők, s nem a BÉT-tel foglalkoznak.
NAPI, 2012. augusztus 8. szerda, 13:33
Fotó: Napi.hu

Fél kettő után néhány perccel stagnálni tudott csak a BUX index, a vezető mutató 20 pont emelkedést mutat. Az OTP részvényei és a Magyar Telekom részvényei ott állnak, ahola tegnapi záráskor, 3689, illetve 410 forinton. A Mol 0,4 százalékkal emelkedik, 17 040 forintra, a Richter 0,2 százalékkal kapaszkodott feljebb, 39 400 forintra. Az egyetlen igazi említésre méltő esemény egy hatalmas Egis kötés volt, ennek köszönhetően 1,8 milliárd forint már a gyógyszerrészvény árfolyama.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK