Az öreg kontinens követte Ázsiát a lejtőn csütörtökön reggel: a londoni FTSE 100 és a párizsi CAC 40 mutató 0,2, a frankfurti DAX pedig fél százaléknál nagyobb mértékben gyengül.

A befektetők kivárnak Ben Bernanke Fed-elnök pénteki, nagy várakozások övezte beszéde előtt, amely a gazdaságról és az esetleges további élénkítő intézkedésekről fontos információkat tartalmazhat.

Zömmel lefelé tart a pénzintézetek és bányacégek árfolyama, Németországban pedig az autógyártók vezetik a gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!