A tegnapi megerősített közepes forgalmú esés letörölte a korábbi emelkedést, ami azt jelentheti hogy az index támadhatja a 20100-20200 pontos szintet a következő napokban, vagy akár már ma - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.  

A Magyar Telekom ennek során a 675 körüli szintig jöhet le, az OTP-nél 5200-nál található ellenálás. A Mol viszont kicsit izgalmasabb, mert míg az OTP-nek 5200 alatt is vannak támaszai, a Mol esetében 16900 alatt nagy tér nyílik lefelé, ezer forintot is eshet onnan. 

A kinti piacok adtak is megerősítést meg nem is az esés folytatására. Az S&P 500-ban a kitörés nem sikerült, lehet, hogy megnéztük azt hogy meddig lehet fölmenni, ilyenkor a piac szereti megnézni a másik irányt, hogy ha nem fel, akkor mennyit lehet lefelé menni - mondta az üzletkötő.

A dollár lényegében folyamatosan erősödik az euróval szemben, most 1,3522 a keresztárfolyam. Az euró/forint kicsivel 270 felett áll. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!