A BUX jelenleg fél százalékos mínuszban tartózkodik, a forgalom eddig nem mondható jelentősnek. A blue chipek mindegyike gyengült az első órában, a legnagyobb leértékelődést a Richter szenvedte el, a gyógyszerpapír 1,2 százalékkal keürlt lejjebb. A Mol fél százalékos mínuszban, 21 800 forint közelében, miközben az OTP 0,7 százalékos gyengülést követően 7650 forint közelében forog. Továbbra is jól teljesít az Émász, közel másfél százalékos pluszt mutat.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!