Lefelé halad Budapest

Nem kezdődik túl jól a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. július 17. csütörtök, 09:55
Fotó: Napi.hu

Mintegy 45 perccel a nyitás után 0,5 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből az összes blue chip kivette a részét. A Magyar Telekom és az OTP 0,3, a Richter 0,5, míg a Mol 1 százalékos esést regisztrálhatott ekkor.

A forgalmat tekintve a Richter állt az első helyen 154 millióval, az OTP a második 148 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Mol fért fel 67 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK