Lefelé indították a napot az USA-ban

Minimális mínuszban tartózkodnak a nyitás után nem sokkal a tengerentúli tőzsdék.
NAPI, 2012. szeptember 5. szerda, 15:58
Fotó: Napi.hu

Veszteséggel kezdték a napot a főbb amerikai tőzsdék, a nyitás után 20 perccel a Dow Jones ipari átlaga 0,04, a Nasdaq 0,15, míg a S&P-500 0,07 százalékot veszített kezdeti értékéből. Lassan azonban visszakapaszkodnak, miután a Bloomberg megírta, hogy az Európai Központi Bank nem határozna meg összegszerű felső korlátot az állampapírok vásárlása során.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK