Lefelé indult Budapest

Nem kezdődik jól a nap a Budapesti Értéktőzsde számára.
Napi.hu, 2014. április 28. hétfő, 09:22
Fotó: Napi.hu

Alig negyed órával a nyitás után már 0,4 százalékos mínuszt könyvelhetett el a BUX, a blue chipek mindegyike lefelé nyitott. A Mol ekkor 0,6, a Magyar Telekom 0,95, míg az OTP és a Richter 0,1 százalékkal állt pénteki záróértéke alatt.

A forgalmat tekintve 351 millióval az OTP állt az első helyen, a Magyar Telekomnak 66 millió elég volt a második helyhez, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára a Mol fért fel 36 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

bux
HOZZÁSZÓLÁSOK