Lefelé indult Budapest

Mínuszban indította a napot a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. május 19. hétfő, 09:18
Fotó: Napi.hu

Mintegy negyed órával a nyitás után 0,2 százalékos mínuszban állt a BUX, az esésből a blue chip szinte mindegyike kivette a részét. A Richter 0,1, az OTP és a Mol 0,45 százalékot bukott eddig pénteki záróértékéhez képest, míg a Magyar Telekom stagnált.

A forgalmat tekintve nincs meglepetés, az OTP vezetett 330 millióval, a Mol a második 43 millióval, míg a képzeletbeli dobogóra a Pannenergy fért fel 5,75 millióval.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK