A blue chipek közül a legrosszabbul az OTP startolt, a bankpapírokkal tíz perccel a kereskedés kezdetét követően 1,2 százalékkal a pénteki záróár alatt, 7210 forinton kereskedtek. A Mol 0,5 százalékos mínuszban 20 600 forinton, a Richter 0,6 százalékos veszteséggel 43 450 forinton forgott. A Magyar Telekom 955 forintos árfolyama ugyanilyen mértékű gyengülésnek felelt meg. A kiváló félévet záró Zwack közel egy százalékkal 11 500 forintra drágult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!