Lefelé nyitott a BÉT, felfelé tör az OTP

A tegnapi közel 150 pontos esés után tovább néhány ponttal tovább csökkent BUX: közvetlenül a reggeli a nyitás után 13 198 ponton állt a mutató.
Csernátony Csaba, 2004. november 4. csütörtök, 09:12
Fotó:

A tegnapi nap vesztese az OTP ezzel szemben összeszedte magát, a bankpapír kurzusa 19 forinttal, 4849 forintra erősödött. A Mol 20 forinttal tegnapi záróértéke alatt kezdett, az árfolyam jelenleg 10805 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK