Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Japánban a hétfői 3,4 százalékos emelkedés után a profitrealizálás, az amerikai lakáspiaci adat publikálása előtti kivárás, illetve az augusztus 30-i választások előtti bizonytalanság volt az úr. Így a befektetők nem sok okot találhattak a vételre. A nagy exportőr cégeknek, így a Canonnak vagy a Toyotának elsősorban a profitkivét tett be, míg a Mitsubishi UFJ Financial Group amerikai társait követte az esésben. Kínában a Shanghai Composite zuhant a leglendületesebben, az 5,3 százalékos esésben előkelő szerepet játszott Industrial Bank Co. 10, míg a China Minsheng Banking Corp. 8,2 százalékos lejtmenete. Nagyot esett a Baoshan Iron & Steel Co., amely 8,6 százalékkal került lejjebb. Zárásra viszont lefelezte veszteségét a kínai benchmark és 2,6 százalékos eséssel zárt. A kontinens egyéb vezető mutatói közül a Hang Seng 1,1 százalékkal, az ausztrál ASX All Ordinaries 0,4, míg a koreai Kospi 0,67 százalékkal esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!