Lefelé tart Amerika

A New York-i értéktőzsde vezető mutatói enyhén gyengültek szerdán a nyitás után.
NAPI, 2010. szeptember 29. szerda, 16:02
Fotó:

A Dow Jones IA index, a Nasdaq és az S&P 500 mutató egyaránt 0,2-0,4 százalék körüli gyengülést mutatott a kereskedés első fél órája után.

A szektorok közöttt a technológiai társaságok körül tapasztalható némi izgalom, az árfolyamok többnyire emelkedtek, miután a HP kedvező árbevételi prognózissal jelentkezett. A pénzügyi szektor ugyanakkor gyengélkedett. Az arany határidős jegyzése pedig immár 1310 dollár fölé emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK